Tel: 0040356 453 121 - Mail: contact@cpip.ro

Cine suntem?

Centrul pentru Promovarea Invatarii Permanente – CPIP este o institutie neguvernamentala si non-profit, activa in domeniul educational si social.

Invatarea permanenta
Promovam cultura „învatarii de-a lungul vietii”, prin implicarea activa a membrilor comunitatii in dezvoltarea unei strategii coerente de implementare a conceptului si practicii invatarii permanente.
Implicare sociala
Dezvoltam programe specifice care sa faciliteze comunicarea valorilor asociatiei in cadrul comunitatilor cu componenta eterogena (multietnice, multilingve, multiculturale).
Consiliere si formare
Organizam cursuri, seminarii, ateliere de studiu cu participare interna si internationala cu caracter permanent sau temporar.
Dezvoltare proiecte
Dezvoltam programe alternative cu caracter educational si formativ.

Ce facem?

Dezvoltam proiecte nationale si internationale pe diverse teme de natura sociala si educationala. Proiectele noastre sunt co-finantate de catre Comisia Europeana prin diversele programe destinate educatiei, culturii si audio-vizualului.

Servicii

Expertiza noastra are la baza mai mult de 10 ani de activitati practice in piata Europeana de formare si educatie, cu focus pe proiectele co-finantate de Comisia Europeana.

Noutati

APITHERAPY – a treia intalnire de proiect

A treia intalnire de proiect pe proiectul “Apitherapy” s-a desfasurat pe parcursul a doua zile de lucru, in 4 si 5 Decembrie 2015. La intalnire au participat patru tari...

Read more
EFCCP Proejct

EFCC project on the “development of a European Framework of Competences for Community Professionals working in Gang Environments” approved for funding. The project EFCC project promoted by “Fundação O...

Read more

Parteneri

Retele

Echipa

Trecand de pragul celor 10 ani de activitate, echipa noastra extinsa reuneste peste 20 de experti din domenii precum stiintele educatiei, administrare a afacerilor, finante-contabilitate, politici publice, agricultura si dezvoltare rurale, si multe alte domenii conexe proiectelor educaționale co-finantate de Comisia Europeana.

Rodica Pana
rodica.pana@cpip.ro

Directorul organizatie, expert in finante si contabilitate, Rodica gestioneaza proiecte co-finantate din anul 1998. S-a specializat ca formator pentru comunitatile interetnice si master trainer in metoda dialogica.

Alexandra Pana
alexandra.pana@cpip.ro

Alexandra este lingvistul echipei si specialist in antreprenoriat. Din 2011 dezvolta proiecte in domeniul resurselor umane si pentru sprijinirea companiilor mici si mijlocii.

Daiana Huber
daiana.huber@cpip.ro

Expert in stiintele educatiei si politici publice, Daiana s-a focalizat pe siguranta si securiate urbana, dezvoltand din 2008 proiecte pentru diverse comunitati locale.

Valentina Doades
contact@cpip.ro

Avand o specializare in Managementul Resurselor Umane, Valentina Doandes este cel mai nou membru al echipei. S-a alaturat noua la sfarsitul anului 2014 si se ocupa de partea de suport managerial si secretariat.

Andreea Micu
contact@cpip.ro

Andreea este responsabila cu implementarea proiectelor din domeniul educatiei in agricultura. Obiectivul ei este de a furniza sprijin eficient si extrem de competent pentru derularea proiectelor.