Tel: 0040356 453 121 - Mail: contact@cpip.ro

Echipa

Echipa

CPIP si echipa extinsa de experti care deruleaza intreg portofoliul nostru de activitati functioneaza sub managementul directorului executiv si a doi coordonatori de departamente, cu asistenta tehnica si suport logistic din partea coordonatorului de secretariat.

Rodica Pana
rodica.pana@cpip.ro

Directorul organizatie, expert in finante si contabilitate, Rodica gestioneaza proiecte co-finantate din anul 1998. S-a specializat ca formator pentru comunitatile interetnice si master trainer in metoda dialogica.

Alexandra Pana
alexandra.pana@cpip.ro

Alexandra este lingvistul echipei si specialist in antreprenoriat. Din 2011 dezvolta proiecte in domeniul resurselor umane si pentru sprijinirea companiilor mici si mijlocii.

Daiana Huber
daiana.huber@cpip.ro

Expert in stiintele educatiei si politici publice, Daiana s-a focalizat pe siguranta si securiate urbana, dezvoltand din 2008 proiecte pentru diverse comunitati locale.

Valentina Doades
contact@cpip.ro

Avand o specializare in Managementul Resurselor Umane, Valentina Doandes este cel mai nou membru al echipei. S-a alaturat noua la sfarsitul anului 2014 si se ocupa de partea de suport managerial si secretariat.

Andreea Micu
contact@cpip.ro

Andreea este responsabila cu implementarea proiectelor din domeniul educatiei in agricultura. Obiectivul ei este de a furniza sprijin eficient si extrem de competent pentru derularea proiectelor.