Tel: 0040722 709 292 - Mail: contact@cpip.ro

SES EU

SES EU – Project

Scopul proiectului SUSTINERE PENTRU ANTREPRENORIAT SOCIAL IN EUROPA – SES EU este de a stimula capacitatea de angajabilitate prin dezvoltarea competențelor în domeniul antreprenoriatului social.
Partenerii din acest proiect sunt din Polonia, Cipru, Romania si Portugalia.
Obiectivele proiectului:

  1. imbunatatirea competentelor antreprenoriale ale resurselor umane din cadrul intreprinderilor sociale si oameni care intenționează să dezvolte afaceri in domeniul economiei sociale
  2. dezvoltarea cunostintelor si abilitatilor in stabilirea și gestionarea entitatilor de antreprenoriat social
  3. Livrare de instrumente pentru a dezvolta competenta antreprenoriala  in domeniul economiei sociale
  4. Identificarea celor mai bune practici europene in domeniul antreprenoriatului social

Cresterea gradului de constientizare a beneficiilor din sectorul antreprenoriatului social pentru societate si economie.

Grupurile tintă ale proiectului, care vor beneficia de produsele proiectului si care vor lua parte la activitatile proiectelor sunt:

  1. grupuri tinta directe (grup tinta primar): Proprietari / manageri ai intreprinderilor sociale existente, persoane fizice interesate in crearea unor entitati de intreprinderi sociale, organizatiile partenere si personalul acestora.
  2. Grup tinta indirect (grupul tinta secundar): Furnizori de formare profesionala initiala, institutii publice si private dedicate pietei muncii

Durata proiectului: 01.09.2014 – 31.08.2017

Website: www.ses-project.eu