Tel: 0040722 709 292 - Mail: contact@cpip.ro

Cine suntem?

Centrul pentru Promovarea Invatarii Permanente – CPIP este o institutie neguvernamentala si non-profit, activa in domeniul educational si social.

Invatarea permanenta
Promovam cultura „învatarii de-a lungul vietii”, prin implicarea activa a membrilor comunitatii in dezvoltarea unei strategii coerente de implementare a conceptului si practicii invatarii permanente.
Implicare sociala
Dezvoltam programe specifice care sa faciliteze comunicarea valorilor asociatiei in cadrul comunitatilor cu componenta eterogena (multietnice, multilingve, multiculturale).
Consiliere si formare
Organizam cursuri, seminarii, ateliere de studiu cu participare interna si internationala cu caracter permanent sau temporar.
Dezvoltare proiecte
Dezvoltam programe alternative cu caracter educational si formativ.

Ce facem?

Dezvoltam proiecte nationale si internationale pe diverse teme de natura sociala si educationala. Proiectele noastre sunt co-finantate de catre Comisia Europeana prin diversele programe destinate educatiei, culturii si audio-vizualului.

Servicii

Expertiza noastra are la baza mai mult de 10 ani de activitati practice in piata Europeana de formare si educatie, cu focus pe proiectele co-finantate de Comisia Europeana.

Noutati

Actualizări relevante privind proiectul EFE

Dragi vizitatori, Suntem foarte încântați să vă prezentam aspecte relevante privind proiectul EFE. Broșura noastră, dezvoltată în cadrul proiectului EFE se focusează pe importante subiecte specifice proiectului, care fac...

Read more
Noutăți despre proiectul FSEPS

Doriți să fiți la curent cu activitățile dezvoltate în cadrul proiectului FSEPS? În primul nostru buletin informativ, veți descoperi aspecte relevante în ceea ce privește obiectivele proiectului FSEPS, primele...

Read more

Parteneri

Retele

Echipa

Trecand de pragul celor 10 ani de activitate, echipa noastra extinsa reuneste peste 20 de experti din domenii precum stiintele educatiei, administrare a afacerilor, finante-contabilitate, politici publice, agricultura si dezvoltare rurale, si multe alte domenii conexe proiectelor educaționale co-finantate de Comisia Europeana.