Tel: 0040722 709 292 - Mail: contact@cpip.ro

Cine suntem?

Centrul pentru Promovarea Invatarii Permanente – CPIP este o institutie neguvernamentala si non-profit, activa in domeniul educational si social.

Invatarea permanenta
Promovam cultura „învatarii de-a lungul vietii”, prin implicarea activa a membrilor comunitatii in dezvoltarea unei strategii coerente de implementare a conceptului si practicii invatarii permanente.
Implicare sociala
Dezvoltam programe specifice care sa faciliteze comunicarea valorilor asociatiei in cadrul comunitatilor cu componenta eterogena (multietnice, multilingve, multiculturale).
Consiliere si formare
Organizam cursuri, seminarii, ateliere de studiu cu participare interna si internationala cu caracter permanent sau temporar.
Dezvoltare proiecte
Dezvoltam programe alternative cu caracter educational si formativ.

Ce facem?

Dezvoltam proiecte nationale si internationale pe diverse teme de natura sociala si educationala. Proiectele noastre sunt co-finantate de catre Comisia Europeana prin diversele programe destinate educatiei, culturii si audio-vizualului.

Servicii

Expertiza noastra are la baza mai mult de 10 ani de activitati practice in piata Europeana de formare si educatie, cu focus pe proiectele co-finantate de Comisia Europeana.

Dezvoltare proiecte

Echipa noastra are o experienta vasta in toate secventele unui proiect co-finantat, de la gasirea unei idei pana la livrearea raportului final si mai departe in exploatarea ulterioara a rezultatelor.

Formare

Specialistii nostrii, cu pregatire solida in stiintele educatiei, sunt gata sa lucreze pe un concept de formare, pornind de la obiective si lista de competente vizate, pana la livrare efectiva si evaluarea experientei de invatare. Ne-am dezvoltat o echipa focalizata pe formare, care este la curent cu cele mai noi metode si care este capabila si incorporeze tehnologia mobila sau mediile virtuale de invatare in orice concept.

Evaluare externa

Unul dintre punctele tari ale CPIP este faptul ca a strans o experienta si o echipa imbatabila la nivel European, cu o perspectiva complex asupra implementarii proiectelor. Astfel putem avea rolul „privitorului de din afara”, un rol ce capata o tot mai mare importanta in evaluarea proiectelor co-finantate, pentru ca este o masura de asigurare a calitatii.

Noutati

Parteneri

Retele

Echipa

Trecand de pragul celor 10 ani de activitate, echipa noastra extinsa reuneste peste 20 de experti din domenii precum stiintele educatiei, administrare a afacerilor, finante-contabilitate, politici publice, agricultura si dezvoltare rurale, si multe alte domenii conexe proiectelor educaționale co-finantate de Comisia Europeana.