Tel: 0040722 709 292 - Mail: contact@cpip.ro

Departamente

Educatie si formare in sistemul penitenciar
Acest departament deruleaza proiecte, activitati de formare, cercetare aplicata si dezvoltare institutionala focalizat pe sistemul penitenciar dar cu implicare activa a altor institutii si organizatii din domenii relevante: politie, probatiune, asistenta sociala, educatie si formare, comunitate locala, etc.

Antreprenoriat si dezvoltarea resurselor umane
Proiectele si cursurile derulate aici au un mare impact la nivelul companiilor de talie media, prin faptul ca aduc pe piata instrumente noi si inovatoare in tot ceea ce tine de dezvoltarea resurselor umane si a antreprenoriatului.

Dezvoltare
rurala
Am dezvoltat acest department pentru a sprijini mediul rural in a implementa Politica Agricola Comuna. Aceasta reprezinta este un set de reguli si mecanisme care reglementeaza producerea, procesarea si comercializarea produselor agricole in Uniunea Europeana si care acorda o mare atentie dezvoltarii rurale.

Training

Departamenul de formare reprezinta o echipa de specialisti capabili sa modeleze orice subiect intr-o experienta de invatare interactiva, eficienta si placuta, atat pentru formator cat si pentru participant.