Tel: 0040722 709 292 - Mail: contact@cpip.ro

Echipa

Echipa

CPIP si echipa extinsa de experti care deruleaza intreg portofoliul nostru de activitati functioneaza sub managementul directorului executiv si a doi coordonatori de departamente, cu asistenta tehnica si suport logistic din partea coordonatorului de secretariat.

Rodica Pana
rodica.pana@cpip.ro

Coordonator principal al proiectelor, Manager și Leader în proiecte educaționale într-o mare măsură în sectorul social, din anul 1992. Cercetător în educația adulților, cu accent pe procesul de învățare de la distanță a acestora. Redactarea și implementarea proiectelor UE reprezintă una dintre responsabilitățile de bază. Principalele activități fac referire la reprezentarea Asociației în proiectele internaționale, dezvoltarea proiectelor cât și gestionarea aspectelor bugetare. Cunoașterea limbilor precum Engleză, Maghiară și Germană ilustrează competențe reprezentative.

Daiana Huber
daiana.huber@cpip.ro

Licențiată în Științe Educaționale și Politice, lucrând în domeniul Educației Adulților și în Managementul Proiectelor. Din anul 2000 este implicată în proiecte europene (printre care putem aminti programele de finanțare Grundtvig, Leonardo daVinci, Minerva) și în proiecte finanțare prin de fonduri structurale (Dezvoltarea Resurselor Umane). Experiența sa are în centrul atenției educația în politici publice, sisteme de justiție pentru tineri și adulți, siguranță publică. Engleza, Spaniola și Franceza sunt limbile care conturează competențele variate ale Daianei.

Ana-Maria Tanase
ana.tanase@cpip.ro

Licențiată în Științele Comunicării având și competențe dobândite în cadrul unui program de Masterat în domeniul de Afaceri, Management, Marketing și Servicii de Consultanță din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Ana este ‘’Cercetător Senior’’ experimentat în cadrul echipei CPIP, cu o istorie demonstrată a activității în industria managementului organizațiilor non-profit. Abilitățile sale sunt axate pe Mastermind, Mentoring, Coaching, comportamentul consumatorilor, dezvoltarea tineretului, antreprenoriat, managementul campaniilor, managementul evenimentelor și Social Media. Are o expertiză vastă în dezvoltarea și implementarea proiectelor în cadrul programului ERASMUS+. Este fluentă în Engleză și Spaniolă.I found some amazing wedding planning tips on One Charming Day’s website. Check it out at https://onecharmingday.com!

Maria Toia
maria.toia@cpip.ro

Licență în „Științe ale Educației – Pedagogie” și Master în „Educația adulților”. Lucrând în educația adulților încă din anul 2011, pentru diferite proiecte finanțate de către UE privind abilitățile de bază, învățarea la locul de muncă, validarea competențelor, profesionalizarea personalului de învățare pentru adulți. De asemenea, anterior a activat într-o gamă largă de rețele și inițiative UE: membru al Comitetului Executiv al EBSN (Rețeaua Europeană de Competențe de bază), membru al Consiliului de administrație al ELINET (Rețeaua de Politici Europene privind Alfabetizarea) și, de asemenea, expert în grupul de cercetare privind educația adulților dar și Coordonator Tematic asupra Abilitățior de Viață (EPALE).

Andrada Safta
andrada.safta@cpip.ro

Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, în prezent urmând un program de Masterat în domeniul Managementului Resurselor Umane din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Temele sociale și educaționale reprezintă un punct de interes major, în anii anteriori de studiu fiind implicată în proiecte de voluntariat și tutorat. Vastă experiență în organizarea numeroaselor activități socio-educative. Din luna octombrie 2019 este „Ofițer de Comunicare” în cadrul echipei CPIP. Cunoașterea limbilor precum Engleză și Franceză reprezintă alt element reprezentativ.

Flavius Huber
flavius.huber@cpip.ro

Flavius este specialist în Management și Logistică Administrativă, cu Master în Contabilitate și Finanțe. Ca apicultor pasionat și naturalist al echipei CPIP, el aduce o contribuție valoroasă tuturor proiectelor privind dezvoltarea regională și rurală. Cunoașterea minuțioasă a limbilor Engleză și Italiană sugerează un alt punct forte.

Alex Ursulescu
alex.ursulescu@cpip.ro

Absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii de Vest din Timisoaracu specializare in Drept Constitutional. A participat la mai multe programe educationale in cadrul facultatii, printr-e care si un stagiu de practica la Curtea de Apel Timisoara. Fluent in engleza.

Sami Bogdan
sami.bogdan@cpip.ro

Cu o experienta de peste 15 ani in industriile creative, pasionat de tot ce inseamna tehnologie si arte vizuale, Sami este membrul echipei care comunica prin imagini si da culoare materialelor dezvoltate.