Evenimentul de formare din cadrul proiectului Creating Wellbeing a fost organizat înntre 22, 23 și 24 Februarie 2023 și a fost găzduit în Almeria/Spania de către Asociación de Estudios Almerienses. Participanții la “sistemul de formare pentru lucrătorii în domeniul abilităților creative și emoționale”, care a durat trei zile, au învățat despre instrumentele dezvoltate în cadrul celor patru rezultate ale proiectului privind crearea stării de bine și despre cum să le implementeze cu profesorii, formatorii și personalul educațional, precum și despre cum să le utilizeze în mediul emoțional.

Fiecare zi a fost dedicată unui rezultat specific al proiectului, pentru a evidenția ceea ce am dezvoltat și cum să lucrăm cu aceste resurse în interacțiunea cu reprezentanții grupului țintă. Dinamica de grup s-a axat pe ateliere creative și pe lucrul în grup legat de abilitățile emoționale pentru a identifica frica, tristețea, singurătatea, anxietatea și strategiile creative pentru a le aborda cu persoanele în vârstă afectate de pandemia COVID19.

În plus, prin activități interactive, trainingul Creating Wellbeing a urmărit să ghideze profesorii să dobândească și să îmbunătățească cunoștințele și abilitățile prin utilizarea modulelor de formare audio (Podcast) și a prezentărilor animate deja dezvoltate de partenerii de rehab near me proiect.

Consultă Website-ul proiectului și descoperă rezultatele!