Tel: 0040722 709 292 - Mail: contact@cpip.ro

Innovative Blended Language Upskilling

Agreement No. 2022-1-RS01-KA220-ADU-000090189

Innovative Blended Language Upskilling – I-BLU își propune să ofere un instrument de învățare inovator pentru cursanții adulți de limba Engleză și caută să împuternicească profesioniștii din domeniul predării limbilor străine în furnizarea de cursuri de limbi străine de calitate.

Este important ca organizațiile de limbi străine să continue să ofere în  cursuri de înaltă calitate pentru cursanți și cursuri de formare pentru profesori, folosind metodologia de învățare mixtă. Acest proiect va răspunde acestei nevoi vitale și ne va permite, de asemenea, să punem acest sprijin de dezvoltare la dispoziția unui număr cât mai mare de profesori și de cursanți adulți de la nivel European.

Spre deosebire de alte cursuri mixte, I-BLU încorporează atât o clasificare a tipurilor de cursanți adulți, cât și o componentă de formare a cadrelor didactice, punând accentul în egală măsură pe metodologie, pe nevoile cursanților, pe competențele digitale și pe competențele transversale.

Pentru a facilita o învățare mai eficientă a limbilor străine prin intermediul mijloacelor digitale gratuite și independente, proiectul se concentrează în egală măsură pe nevoile și stilurile de învățare ale cursanților, precum și pe familiarizarea profesorilor cu resursele combinate și pe dezvoltarea de strategii și metodologii pentru o mediere de succes între conținutul de învățare și cursantul care învață o limbă străină.

Transformarea digitală, schimbarea stilurilor de comunicare și de învățare, flexibilitatea sporită și ușurința accesului, dimensiunea incluzivă și alinierea la Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi, sunt câteva dintre elementele I-BLU care nu ar fi fost posibile fără un efort comun al celor cinci parteneri de proiect: Babel Idiomas din Spania, Blackbird din Serbia, CPIP din România, Jantar din Croația și LUV din Slovenia.

Vă invităm să consultați pagina de Facebook, LinkedIn și Instagram pentru a fi la curent cu activitățile noastre!